Què és el Consorci >

Codi de Conducta CSC

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) posa a disposició de totes les entitats el Codi de Conducta per al tractament de dades personals en l'àmbit sanitari aprovat per l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades (APDCAT), autoritat competent i amb capacitat sancionadora per al sector públic a Catalunya. 

L'adhesió a aquest codi donarà la seguretat a l'entitat adherida d'estar complint amb la normativa en protecció de dades i permetrà visibilitzar aquest compliment amb un segell propi.

Descarrega't el codi

Ja es pot descarregar el Codi de Conducta CSC per a l'àmbit sanitari i conèixer així tots els requisits que s'exigeixen per adherir-se i complir amb la normativa. La descarrega del document només té una funció informativa, per adherir-se al codi i aconseguir el segell s'ha de fer la petició i formalitzar l'adhesió.

Descarrega Codi de Conducta CSC

Veure vídeo presentació Codi de Conducta CSC

Adhereix-te

Les entitats de l'àmbit sanitari i de recerca ja poden adherir-se al nou Codi de Conducta CSC i assegurar-se així que compleixen amb la normativa en protecció de dades, només s'ha d'omplir el formulari i l'equip de l'Àrea de Protecció de Dades del CSC es posarà en contacte amb vosaltres per explicar-vos els passos a seguir per adherir-se al Codi de Conducta.
 

Adhereix-te al Codi de Conducta del CSC