Actualitat >

Notícies

Busquem fórmules per millorar el servei de farmàcia hospitalària a l'e-pitching de demà

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) organitza demà un nou e-pitching. La sessió, que se celebrarà en format online, tractarà sobre la millora del servei de farmàcia hospitalària.

Els medicaments d'ús hospitalari són prescrits per metges especialistes en l'àmbit dels hospitals i es dispensen en els serveis de farmàcia dels mateixos centres. Però, hi ha fórmules o noves tecnologies que permetin millorar aquest servei? El 20 de juny, les empreses podran presentar la seva solució digital o tecnològica per millorar el servei de farmàcia hospitalària.

Les jornades e-pitching consisteixen en una trobada virtual, amb un format ràpid i dinàmic (un pitch de màxim 5 minuts per empresa), entre empreses amb solucions innovadores i directors i caps de serveis de les entitats associades al CSC. Aquesta és una iniciativa dinamitzada des de la Plataforma CoNNectaCSC.

El guió està estructurat de la següent manera:

  • Presentació de l'esdeveniment
  • Ponència de la persona convidada per explicar la necessitat o el repte existent
  • Presentació de les solucions per les empreses, en format pitch
  • Conclusions

Ets una empresa i tens una solució relacionada amb aquesta temàtica? Inscriu-t'hi i podràs presentar la teva proposta (data límit: 14 de juny)

Vols venir com a oient a l'e-pitching i veure quines solucions proposa el mercat? Registra el teu interès com a oient