Actualitat >

Notícies

Presentem solucions entorn de l’ús de l’aigua en l’àmbit sanitari en el pròxim e-pitching

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) organitza un nou e-pitching el dijous 25 d'abril. La sessió tractarà sobre l'ús de l'aigua en l'entorn sanitari i la conferència inaugural, que abordarà el repte sobre el consum responsable d'aquest recurs natural al sector, anirà a càrrec de Jaume Castellano, coordinador de la Comissió de Serveis Generals del CSC i director de Serveis del Consorci Hospitalari de Vic (CHV).

Arran de la situació actual de sequera, s'estan activant mesures orientades a garantir l'abastiment d'aigua per a consum humà, com són la recuperació de pous en desús o la producció a partir de noves captacions i l'ús d'aigua regenerada. En aquest context, el sector sanitari també ha de buscar solucions per millorar l'ús de l'aigua. Per això, el 25 d'abril, les entitats associades tindran l'oportunitat de conèixer solucions que permetin millorar la gestió de l'aigua en l'entorn sanitari.

Les jornades e-pitching són trobades virtuals amb un format ràpid i dinàmic (un pitch de màxim 5 minuts per empresa), davant de directors i caps de serveis i altres perfils professionals de les entitats del CSC. Aquesta és una iniciativa dinamitzada des de la Plataforma CoNNectaCSC.

La sessió està estructurada de la següent manera:

  • Presentació de l'esdeveniment
  • Ponència de Jaume Castellano per explicar el repte existent
  • Presentació de les solucions per les empreses, en format pitch
  • Conclusions

Ets una empresa i tens una solució relacionada amb aquesta temàtica? Inscriu-t'hi i podràs presentar la teva proposta

Vols venir com a oient a l'e-pitching i veure quines solucions proposa el mercat? Registra el teu interès com a oient