Actualitat >

Notícies

Atorgada la beca CSC 2020-21 per realitzar el Postgrau en Salut Pública de la UPF

El 30 de novembre va finalitzar el procés de selecció per a la beca CSC 2020-2021 del Postgrau Online de Salut Pública de la Universitat Pompeu Fabra (UPF). Aquest és el cinquè any que s'atorga la beca, fruit de l'ampliació del conveni de col·laboració que el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) ja va establir amb la UPF el 2002, amb l'objectiu de promoure la formació en salut pública dels professionals de la salut com a estratègia de recolzament a la gestió dels serveis sanitaris. Abans de l'ampliació del conveni, les beques s'oferien únicament als estudiants del Màster de Salut Pública.

En la convocatòria d'enguany la beca ha estat atorgada a Isabel Rosell Manich, que treballa des del 2018 com a Tècnica de Salut Pública a l'Ajuntament de Calella i amb una formació acadèmica en Ciències Ambientals. Segons ha explicat ella mateixa, l'objectiu de cursar el Postgrau en Salut Pública és preparar-se millor en aquesta professió i poder donar el millor de si mateixa.

La beca correspon a dos terços del preu de la matrícula (66%) i és atorgada als estudiants inscrits al Postgrau Online de Salut Pública.