Actualitat >

Notícies

L'abordatge comunitari de la insuficiència cardíaca centrarà la pròxima sessió tècnica

El proper dijous 21 de febrer tindrà lloc una nova Sessió Tècnica del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) sobre Aprenentatges del programa per a l'abordatge comunitari de la insuficiència cardíaca: implantació d'un model integral i transicional "sense parets". Per aquesta qüestió comptarem amb Coral Fernández, adjunta a la Direcció del Servei d'Atenció Primària Delta del Llobregat de l'Institut Català de la Salut, i Josep M. Comín, cap Clínic del Servei de Cardiologia de l'Hospital Universitari de Bellvitge i director del Programa Territorial per a l'Atenció  de la Insuficiència Cardíaca Comunitària de la de la Gerència Territorial Metropolitana Sud, de l'Hospital Universitari de Bellvitge.

Durant la xerrada es presentaran els elements clau del procés de gestació, desenvolupament i implementació d'un procés d'atenció integrada a pacients amb insuficiència cardíaca,  centrat en la persona, coordinat entre nivells assistencials i integrant esforços multi-equip. Es va utilitzar el model d'innovació Design Thinking al llarg de tot el procés amb una orientació que combina el bottom-up i el top-down i que potencia l'apoderament dels professionals implicats. A la sessió es reflexionarà sobre les fortaleses d'aquest abordatge, com també dels reptes que suposa.

La sessió, que és oberta a tot el públic interessat, tindrà lloc el dijous 21 de febrer de 14:00 a 16:00 a la seu del CSC a Barcelona. Per motius organitzatius, és necessari omplir la inscripció, i també cal la comunicació posterior amb temps suficient en el cas que no pugueu assistir.

Enllaços relacionats