Actualitat >

Notícies

Arriba la tercera edició de les 'Open Communication Talks CSC'

Ja hi ha programa definitiu per una nova edició del cicle de sessions sobre Comunicació que organitza el Consorci de Salut i Social de Catalunya, les Open Communication Talks CSC. Enguany la primera sessió servirà per reflexionar i conèixer casos de bones pràctiques en newsletters i revistes corporatives, per fer-ho comptarem amb el responsable de Comunicació Interna de Transports Metropolitans de Barcelona, Albert Piqué, i la directora de Comunicació Digital de l'Ajuntament de Barcelona, Cristina Ribas. Tots dos són responsables de les respectives publicacions corporatives en dues institucions públiques de molt prestigi i importància a la capital catalana. La sessió és gratuïta però cal omplir la inscripció per l'aforament de la sala, i se celebrarà el pròxim 7 de febrer de 12 a 14 hores a la seu del CSC a Barcelona.

Després d'aquesta primera sessió, les Open Communication Talks CSC tindran la seva segona cita el 23 de maig on ens fixarem amb el sector privat per inspirar-nos en polítiques i accions de Comunicació interna. I per fer-ho exposaran dos responsables de la comunicació interna de dues de les empreses més importants del territori català: Sònia Oquendo, gerent de comunicació interna de Caixabank; i Belén Badia, directora de persones, comunicació i IT de laboratoris Uriach. Per finalitzar el cicle de sessions, farem una taula debat centrant-nos en el sector salut a propòsit de la informació sanitària en mitjans de comunicació catalans. Per tractar aquest tema assistiran les periodistes de salut de dos dels mitjans amb major audiència a Catalunya: Mònica Bertran, periodista de TV3, i Ana Macpherson, periodista de La Vanguardia.

Les sessions sempre són gratuïtes però cal fer la inscripció per aforament de la sala. Podeu seguir tota la informació d'aquestes sessions a Twitter sota l'etiqueta #comtalksCSC