Actualitat >

Notícies

El CSC organitza unes noves sessions de Comunicació obertes a tots els professionals

En la seva línia de ser un punt de trobada i coneixement, el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) realitzarà durant aquest curs unes sessions de comunicació obertes a tothom en les que repassarà amb experts en cada cas aspectes vitals de la comunicació en les entitats, institucions i empreses actuals. Aquestes sessions gratuïtes, però que requereixen inscripció, són obertes a tots els professionals dels diferents àmbits i departaments ja que la comunicació acaba implicant diferents àrees avui en dia, per això aquest cicle de trobades s'anomena Open Communication Talks, per donar un espai obert a tothom per parlar de comunicació i de tot allò que suposa.

La primera sessió es realitzarà el pròxim 27 d'octubre de 14 a 16h, tot dinant, a la seu del CSC a Barcelona i tractarà sobre comunicació interna. Els ponents seran dos experts en la matèria: el responsable de Comunicació Interna de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC), Francesc Xavier Borràs, i el responsable de Comunicació Interna del Port de Barcelona, Cristóbal Flores. Tots dos explicaran diverses experiències en les seves entitats i després hi haurà un torn obert de paraules i debat. Tots els professionals que es dediquen a la comunicació i als recursos humans estan cridats a aquesta sessió que segur serà del seu interès, però també tots els càrrecs directius i de gestió trobaran en aquesta trobada respostes a la millora del funcionament dels seus equips i àrees. 

Les dues sessions següents abordaran la comunicació institucional, la responsabilitat social corporativa i la comunicació als pacients en entorns digitals. En el programa de les Open Communication Talks ja es poden consultar els ponents i les dates.