Actualitat >

Notícies

Assistim a la primera reunió de l'any del Grup Impulsor del Pacte del Temps

El Grup Impulsor del Pacte del Temps, del qual és membre el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), va celebrar la primera reunió de l'any el passat 8 d'abril. Les dotze entitats que van assistir a la trobada van reforçar vincles i van treballar en la planificació de l'estratègia d'aquest any 2024.

En la sessió, on va assistir la responsable de Sostenibilitat del CSC, Marta Moles, es va presentar el calendari de les activitats previstes durant l'any, entre les quals destaca l'Escola d'estiu de les polítiques del temps, dues jornades de píndoles formatives i la Trobada Anual d'entitats del Pacte del Temps.

Quant a l'Escola d'estiu de les polítiques del temps, es tracta d'una iniciativa que té l'objectiu d'oferir debats sobre polítiques i dret al temps, fomentant la reflexió crítica des d'un enfocament de promoció de l'equitat, el benestar i la sostenibilitat. L'Escola comptarà amb sessions dirigides a càrrecs públics d'ens locals i personal tècnic municipal i amb altres dirigides a la societat civil.

Respecte a les dues píndoles informatives, en la reunió es va presentar el contingut de la titulada 'Temps i infància', que tindrà lloc a finals de maig, i es va avançar que la segona serà una formació dirigida a treballadores de la llar que exerceixen cures per una millor organització i distribució dels usos del temps.

Durant la trobada, també es va abordar el contingut de la Trobada Anual d'entitats del Pacte del Temps, que tindrà lloc durant el mes de novembre. Finalment, les entitats que van assistir a la reunió van disposar d'un espai per intercanviar projectes i experiències relacionats amb la gestió del temps.