Actualitat >

Notícies

Participem en el seminari 'La nova longevitat' de l'Observatori Social de la Fundació "la Caixa"

El director general del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), José Augusto García Navarro, va participar el passat dilluns en el seminari 'La nova longevitat' organitzat per l'Observatori Social de la Fundació "la Caixa" i celebrat a Girona.

El Dr. García Navarro, que és geriatre i president de la Sociedad Española de Geriatría y Gerontología (SEGG), va intervenir en una de les taules sobre salut i cures, juntament amb Raquel Martínez, de la Universidade de Coruña; Mercè Balcells-Camps, de l'Institute of Medical Engineering & Science (MIT) i Adelina Comas-Herrera, de la London School of Economics. Xavier Gómez-Batiste, director de la Cátedra de Cuidados Paliativos de la Universitat de Vic-UCC, va moderar l'espai.

Amb l'objectiu d'analitzar els reptes de l'envelliment de la societat des d'una perspectiva multidisciplinària, aquest seminari va comptar amb experts de diferents àmbits, que van participar en taules sobre salut i cures; economia, treball i educació, i identitat i noves relacions socials.