Actualitat >

Notícies

Visitem l’Hospital Universitari de Terrassa del CST

El president del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), Josep Mayoral, i el director general, José Augusto García Navarro, van visitar el passat dijous el Consorci Sanitari de Terrassa (CST), on es van trobar amb el president de l'entitat, August Saenz, i el director gerent, Ferran Garcia. Durant la visita, van poder fer un recorregut per les instal·lacions de l'Hospital Universitari de Terrassa i conèixer les millores que ha comportat la reforma que va finalitzar l'any passat.

Concretament, el president i el director general del CSC van visitar dues plantes d'hospitalització de Medicina interna i el Servei de Radioteràpia Oncològica, recorregut durant el qual també van estar acompanyats de l'adjunta a la Direcció assistencial, Cristina Roure, i la directora d'Infermeria, Antònia Villalba

La quarta planta d'hospitalització del CST va ser inaugurada l'any passat, després d'una reforma que va suposar l'ampliació fins a un total de 30 llits, amb quatre noves habitacions individuals i 13 dobles. Es tracta d'una planta preparada per a pacients amb malalties infeccioses de qualsevol especialitat que requereixin aïllament, amb habitacions equipades amb sistemes de pressió negativa.

El terra d'aquesta nova planta està fet amb materials que absorbeixen el soroll i afavoreixen el descans dels pacients, en la línia de l'eix d'Humanització del Pla Estratègic del CST. A més, en coherència amb l'eix estratègic sobre Responsabilitat Social i Compromís de l'entitat, la reforma s'ha portat a terme amb materials respectuosos amb el medi ambient, com els terres lliures de PVC.

La visita va finalitzar al Servei de Radioteràpia Oncològica, que dona servei a tota la població del Vallès Occidental i el Bages, ja que el CST també gestiona el Servei de Radioteràpia de l'Hospital de Sant Joan de Déu de Manresa d'Althaia. Aquest servei disposa de quatre acceleradors lineals de darrera generació, tres a Terrassa i un a Manresa, un TAC 4D i sistemes de planificació i xarxa assistencial interconnectada.