Actualitat >

Notícies

El nou cicle de debats d'#iNNovacióCSC 2024 s'obrirà amb 'OneHealth: els reptes d’avui i de demà en salut'

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) celebra, enguany, una nova edició del cicle de debats d'innovació. La sessió inaugural, 'OneHealth: els reptes d'avui i de demà en salut', tindrà lloc el dimecres 8 de maig, a les 12 h, a la seu del Consorci.

La jornada serà moderada per Antoni Gilabert, director de l'Àrea d'Innovació i Partenariat del CSC, i la conferència inaugural anirà a càrrec de Marc Vilahur, director general de Polítiques Ambientals i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya. Marta Maroto, PhD MAS Medical Advisor (Antimicrobial Resistance & Stewardship, Patients, & Hospital Portfolio) de Pfizer, i Susana Quevedo, Access Value Partner de Chiesi, ens parlaran de l'actualització per part dels laboratoris farmacèutics.

Seguidament, tindrà lloc un debat en el qual participarà Marc Vilahur juntament amb Josep Maria Antó, copresident de la plataforma Europea del Lancet Countdown on Health and Climate Change; Franz Peters, investigador de l'Institut de Ciències del Mar - CSIC, Barcelona; Ferran Campillo, pediatre ambiental de la Unitat de Salut Mediambiental Pediàtrica de la Fundació Hospital d'Olot i Comarcal de la Garrotxa; Carla Oliva, presidenta de la Secció de Metges d'Acció Climàtica i Salut Planetària del Col·legi de Metges de Barcelona, Irene Corbella, cap del servei de Salut Ambiental de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, i Tomás Montalvo, responsable del Servei de Vigilància i Control de Plagues Urbanes (SVIPLA) i director de Vigilància Ambiental (DISAM) de l'ASPB.

Les inscripcions són gratuïtes per a totes les entitats associades al Consorci.