Actualitat >

Notícies

Publiquem la Memòria d'activitats 2023 del CSC

En el marc de la Junta General del CSC i l'Assemblea General de CAPSS, el passat 14 de març vam publicar la Memòria d'activitats 2023. El document recull les fites i esdeveniments més destacats de l'últim any, en el qual l'entitat va celebrar el seu 40 aniversari, i actualitza la informació pel que fa als òrgans de govern, la cartera de serveis, la xarxa associativa i la representació institucional.

Entre els fets més rellevants, es recull el canvi que es va produir el passat juliol en la presidència de la institució, quan Josep Mayoral va substituir Manel Ferré, qui havia estat durant dotze anys al capdavant del CSC. "En aquests primers mesos, he pogut compartir la vitalitat de l'entitat. Una entitat madura, sòlida, d'una activitat desbordant", assegura Mayoral en la introducció del document.

El president també subratlla que "el 80% dels determinants de la salut són fora del sistema sanitari" i, per això, en el seu mandat vol recuperar "l'essència municipalista" del CSC, "per millorar la salut i el benestar de les persones ben a prop de casa seva".

Respecte a aquesta visió municipalista, el director general del CSC, José Augusto García Navarro, assenyala, en l'escrit introductori de la Memòria, que "aquesta reorientació es fa des del convenciment que, només amb una visió àmplia del concepte salut i benestar que integri, més enllà dels serveis sanitaris i socials, els condicionants socials, educatius i ambientals de la salut, podrem abordar el repte de donar resposta a les necessitats de la ciutadania". "Més salut, més benestar i més proximitat seran els eixos que marcaran el CSC del futur. I sempre amb els nostres associats", conclou el director general.

Enllaços relacionats