Actualitat >

Notícies

Participem en la presentació del llibre ‘Vull viure a casa. La història de la Remedios’ a l’ICAB

El president del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), Josep Mayoral, va participar ahir en la presentació del llibre 'Vull viure a casa. La història de la Remedios', de Montserrat Vilaseca, en un acte que va tenir lloc a la sala de lectura de la biblioteca de l'Il·lustre Col·legi de l'Advocacia de Barcelona (ICAB).

L'obra explica la història de la Remedios, una dona gran que viu al Raval i que, després de la mort del seu company, amb les dificultats i la solitud que això comporta, descobreix una comunitat que ajuda a les persones grans del barri. A partir d'aquesta història, que descriu la situació que viuen moltes persones grans, planteja una reflexió sobre un nou model d'atenció i cura d'aquestes persones que les permeti quedar-se a casa.

A l'acte, organitzat per la Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort - Comunitat de Sant'Egidio, també van participar l'autora del llibre; Victòria Camps, catedràtica emèrita de Filosofia Moral i Política de la Universitat Autònoma de Barcelona; Xavier Puigdollers, advocat i patró de la Fundació Sant Raimon de Penyafort; Cristina Vallejo, advocada i secretària de la Fundació Privada Sant Raimon de Penyafort, i Jaume Castro, responsable de la Comunitat de Sant'Egidio.