Actualitat >

Notícies

Comiat a Olga Pané, una figura referent a la sanitat catalana

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) va acomiadar ahir Olga Pané, qui deixarà la gerència del Parc Salut Mar al final d'aquest mes, amb motiu de la seva jubilació. El comiat va tenir lloc en el marc de la Comissió Permanent del CSC celebrada ahir, on el president, Josep Mayoral, va agrair l'aportació a la nostra institució d'una dona "que ha deixat empremta a la casa i al sector".

Mayoral també va posar èmfasi en el fet que la Dra. Pané va ser una de les primeres dones a posar-se al capdavant d'una institució sanitària i va obrir camí en el lideratge femení de les organitzacions. Aquí, la gerent del Parc Salut Mar va voler agrair la tasca de totes les altres dones que s'han anat incorporant a la gestió sanitària, moltes de les quals eren presents a la Comissió Permanent.

La Dra. Pané va assegurar que s'ha sentit molt acompanyada durant la seva trajectòria i que ha après moltes coses. Segons va explicar, al Consorci va descobrir el municipalisme i les possibilitats de col·laboració amb el món local, des d'on es treballen àmbits tan rellevants com la salut pública.

El president del CSC va voler remarcar que, malgrat la seva jubilació, el Consorci continua comptant amb ella per aportar el seu coneixement i experiència a la institució. A més, la Dra. Pané continuarà vinculada al Consorci com a membre del Consell d'Administració i de la Comissió executiva de CSC, S.A.

Olga Pané és metgessa especialista en Salut del Treball, diplomada en Gestió Hospitalària i Màster en Gestió de Serveis de Salut. Des del 2011, és gerent del Parc Salut Mar i anteriorment ho va ser també del Consorci Sanitari de l'Anoia. Va iniciar la seva trajectòria a l'Atenció Primària i, posteriorment, va arribar al CSC -llavors Consorci Hospitalari de Catalunya-, on va treballar en els àmbits de la consultoria i la direcció de serveis sanitaris.