Actualitat >

Notícies

Les implicacions sanitàries de la sequera, a la Trobada de Salut Pública de demà

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) celebrarà la primera Trobada de Salut Pública d'enguany demà, a les 14 h, sota el títol "Sequera i salut: un repte de salut pública".

Carmen Cabezas, secretària de Salut Pública del Departament de Salut, introduirà les ponències d'Enrique Velasco, cap del Departament de Gestió de Recursos Hídrics de l'Agència Catalana de l'Aigua, que parlarà de la "Situació de la sequera hidrològica"; Irene Corbella, cap del Servei de Salut Ambiental de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, que presentarà "Repercussions sanitàries de la sequera. Mesures preventives i gestió del risc"; Marta Ganzer, responsable de Gestió de Qualitat de l'Aigua d'Aigües de Barcelona, que explicarà la "Gestió de la sequera en el proveïment d'aigua a l'àrea de Barcelona", i Anna Gómez, responsable del servei de Qualitat i Intervenció Ambiental de l'Agència de Salut Pública de Barcelona, que parlarà de "Sequera, qualitat de l'aigua, salut i desigualtats. Una perspectiva municipal".

Carme Chacón, subdirectora general de Protecció de la Salut de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, moderarà la jornada. El formulari d'inscripció per assistir a aquesta sessió de forma presencial està disponible aquí. Per seguir-la online, cal registrar-se aquí.

El cicle de Trobades de Salut Pública CSC 2024 continuarà amb una sessió sobre l'ús de les pantalles el 6 de juny, una altra sobre les contribucions dels plans locals de salut el 19 de setembre i l'última de l'any, que se celebrarà el 7 de novembre i tractarà de l'art sobre la salut.

Les Trobades de Salut Pública del CSC són sessions especialitzades que el Consorci va posar en marxa l'any 2014 amb l'objectiu de convertir-se en un referent a Catalunya, on els professionals puguin aprofundir i debatre temes d'actualitat en matèria de salut pública.