Actualitat >

Notícies

El CSC participa en el Programa Next Diversitat i Empresa

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) ha estat una de les 31 entitats a tot Catalunya que ha participat en el Programa Next Diversitat i Empresa, una iniciativa coordinada per Pimec i l'ECAS (Entitats Catalanes d'Acció Social), que pretén incorporar o potenciar la perspectiva de la diversitat en l'empresa i acompanyar col·lectius en situació de vulnerabilitat per millorar la seva ocupabilitat. En el marc d'aquest programa, subvencionat pel Departament d'Empresa i Treball i finançat amb fons Next Generation EU, l'Àrea de Persones del CSC ha pogut elaborar un Pla de diversitat i comptarà amb assessorament per a la seva implementació.

En les diferents sessions de treball que ha comportat la participació en aquesta iniciativa, el CSC ha tingut l'acompanyament de la Fundació Salut i Comunitat. El programa busca, d'una banda, sensibilitzar les petites i mitjanes empreses del territori envers la diversitat, mitjançant l'elaboració i la implementació de Plans de Diversitat, i, de l'altra, facilitar la inserció laboral i la formació de persones en situació de vulnerabilitat, gràcies a la creació i al seguiment d'Itineraris Individualitzats d'Orientació.

En total, més de 2.000 persones de 31 entitats han participat en el Programa Next Diversitat i Empresa. L'acte de clausura del programa va tenir lloc el passat 13 de novembre, al Palau Robert de Barcelona, en un acte en què va participar el conseller d'Empresa i Treball, Roger Torrent. En representació de l'Àrea de Persones del CSC, hi va assistir Verònica Bautista, responsable de Desenvolupament Professional.