Actualitat >

Notícies

Aquest divendres, celebrem la II Jornada de Voluntariat en Salut

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) acollirà, el 24 de novembre, entre les 10 i les 13h, la II Jornada de Voluntariat en Salut: Compartim experiències. 

L'esdeveniment, organitzat per l'Àrea Associativa del CSC, comptarà amb la participació de Sor Lucía Caram, directora de la Fundació del Convent de Santa Clara, que presentarà "La força del voluntariat". A continuació, prendran la paraula Mònica Gilaberte, metgessa de família del CAP Gòtic, i Trini Suesa, infermera, que explicaran els detalls del projecte Salut Sense Sostre.

Després de la pausa del cafè, torn per a les entitats associades. Compartiran les experiències de voluntariat en l'àmbit de la salut Anna Jover, cap de responsabilitat corporativa de l'Hospital Clínic; Raquel Marcos, cap d'atenció al ciutadà dels centres Esperança i Fòrum, i coordinadora de voluntariat de l'Hospital del Mar, i Mireia Espinet, cap de voluntariat de l'Hospital Sant Joan de Déu d'Esplugues de Llobregat.

La cloenda la posarà Carme Bertral, secretària d'Atenció Sanitària i Participació del Departament de Salut, que tractarà "El voluntariat en salut com a valor del Sistema Nacional de Salut".

La jornada, que serà inaugurada pel president del Consorci, Josep Mayoral, serà coordinada i moderada per Marta Moles, responsable de l'Àrea de Sostenibilitat, i Rosalia Serra, coordinadora tècnica de l'Àrea Associativa del CSC.

L'organització d'aquesta II Jornada de Voluntariat compta amb la col·laboració de les entitats de salut que formen part del Grup de Treball de coordinadores de Voluntariat del CSC: Badalona Serveis Assistencials, el Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf, el Parc Taulí, l'Hospital Sant Joan de Déu, la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, el Consorci Sanitari del Maresme, l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau, l'Hospital Clínic de Barcelona, el Consorci Sanitari de Terrassa, els Serveis de Saluts Integrats del Baix Empordà i l'Hospital del Mar.

Les inscripcions per assistir-hi estan obertes aquí i el programa es pot consulta en aquest enllaç.

Enllaços relacionats