Actualitat >

Notícies

La Comissió de Direccions Assistencials es reuneix a BSA

Els membres de la Comissió de Direccions Assistencials del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) es van reunir el passat 14 de setembre a Badalona Serveis Assistencials (BSA). L'objectiu és conèixer els territoris i les entitats associades aprofitant les diferents convocatòries de les comissions del Consorci.

Un cop acabada la reunió de la Comissió, els assistents van tenir l'oportunitat de fer una visita al Servei d'Urgències de l'Hospital de Badalona, durant la qual van conèixer la seva estructura i organització. El Servei compta amb atenció al pacient semicrític i ha desenvolupat diversos programes d'atenció protocol·litzats amb l'hospital de referència, fet que esdevé un exemple d'èxit en les estratègies de coordinació, que pot ser escalable a altres territoris.

Badalona Serveis Assistencials (BSA) és una organització pública, de titularitat municipal, referent en la prestació innovadora de serveis integrats de salut i socials. Amb 16 centres i uns 1.400 professionals, atén una població superior als 440.000 habitants del Barcelonès Nord i el Baix Maresme.