Actualitat >

Notícies

Cristina Carod, coordinadora de la Comissió de Direccions Assistencials

Cristina Carod, directora assistencial de Badalona Serveis Assistencials (BSA), és la nova coordinadora de la Comissió de Direccions Assistencials del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), en substitució d'Àngels Morales, qui ocupava el càrrec des del gener de 2019.

Carod és metgessa especialista en Medicina Interna i compta amb una llarga trajectòria ocupant càrrecs de comandament en l'àmbit de la gestió i l'assistència. Abans d'assumir la Direcció Assistencial de BSA, on va arribar el 2020, va ser directora executiva de l'Hospital de Sabadell i l'Albada Centre Sociosanitari, del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí de Sabadell. Anteriorment, havia estat directora mèdica de l'Hospital Universitari del Sagrat Cor, la Clínica del Vallès i l'Hospital General de Catalunya, entre altres.  

El seu nomenament s'ha fet efectiu aquest mes de setembre i comunicat a la Comissió de Direccions Assistencials el passat dia 14, en la reunió que precisament va tenir lloc a BSA. Des del CSC, agraïm a la doctora Carod que hagi acceptat aquesta responsabilitat. Donem les gràcies, igualment, a la doctora Morales la seva dedicació al capdavant de la Comissió en els últims anys i li desitgem molts èxits en la nova etapa com a gerent de l'ICS Girona - IAS.