Actualitat >

Notícies

L'accessibilitat digital com a via d'inclusió centra una nova jornada del cicle "Comunicació i Responsabilitat Social"

Són veritablement accessibles les eines de comunicació digitals de les entitats sanitàries i socials? Quina és la normativa per als serveis públics? Quins recursos ens permeten comunicar millor amb persones grans o amb una discapacitat? Per donar resposta a aquestes qüestions i en el marc del cicle "Comunicació i Responsabilitat Social", el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) organitza, el pròxim 22 de juny, una nova sessió sobre comunicació inclusiva sota el títol "Accessibilitat digital: un pas més cap a la inclusió".

La jornada comptarà amb la participació d'Irema Ferrez, periodista i responsable de tramitació entenedora de la Direcció General d'Administració Digital de la Generalitat de Catalunya, i de Meritxell Aymerich, periodista i experta en comunicació accessible i que, actualment, és consultora d'accessibilitat a TOTHOMweb.

Des del CSC, Marta Moles, responsable de Responsabilitat Social, i Anna Cerdà, directora de Comunicació, seran les encarregades d'obrir la jornada. A continuació, Irema Ferrez intervindrà amb la ponència "L'accessibilitat web: obligació o oportunitat" i, posteriorment i abans del torn de preguntes, Meritxell Aymerich presentarà la seva ponència "Experiència en primera personal. Com es navega amb discapacitat?".

La jornada se celebrarà a la seu del CSC i requereix inscripció prèvia. Tot i que es realitzarà en format presencial preferentment, també s'ofereix la possibilitat de seguir la jornada en línia a aquelles persones que no s'hi puguin desplaçar.