Actualitat >

Notícies

Visita a l’Hospital de Sant Pau en el marc de l’Update de Serveis Generals

Una nova sessió de l'Update de Serveis Generals va tenir lloc el passat 18 de maig sota el títol "Control del residu alimentari, present i futur". La sessió, realitzada a l'Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau, va comptar amb la participació d'una trentena de persones. Com a ponents de la visita, van intervenir-hi Gemma Navarro, cap de dietètica i alimentació de l'Hospital de Sant Pau, i l'Elisabeth Llorenç, tècnica d'hoteleria de l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

Durant la sessió, es va poder aprofundir sobre la nova llei de malbaratament alimentari i conèixer l'estratègia impulsada des de l'Hospital de Sant Pau i l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, dos referents en la prevenció i reducció d'un ús inadequat dels recursos alimentaris.

La sessió també va comptar amb una visita a la cuina de l'Hospital de Sant Pau per veure de primera mà com funciona i com distribueixen tasques els equips.

L'Update de Serveis Generals és una iniciativa impulsada des de la Comissió de Serveis Generals del CSC i Unió Consorci Formació (UCf).