Actualitat >

Notícies

Els reptes de l'era digital i els nous canals de comunicació, en un nou 'e-pitching'

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) celebrarà, el pròxim 31 de maig, l'e-pitching "L'era digital i els nous canals de comunicació: centre-professional-pacient". Al llarg de la història, els sistemes de comunicació han anat evolucionant en funció de les necessitats i les tecnologies existents. En l'era digital cal explorar quins són els nous canals de comunicació que existeixen entre centres, professionals i pacients per facilitar la comunicació en l'àmbit de la salut.

El director de l'Àrea d'Innovació i Partenariat del CSC, Antoni Gilabert, serà l'encarregat d'inaugurar la sessió. La trobada també comptarà amb la participació de Mònica Fernández, periodista, experta en Health literacy i responsable de Comunicació del Consorci Sanitari Integral, que serà l'encarregada de presentar les necessitats i reptes dels centres sanitaris en el camp de la comunicació.

Un cop finalitzada la intervenció de Mònica Fernández, es donaran a conèixer les solucions proposades per les empreses per a la transformació dels canals de comunicació entre centres, professionals i pacients.

Aquest cicle de sessions s'emmarca dins el projecte coNNecta CSC, un espai de trobada entre les empreses amb solucions innovadores i les entitats associades al CSC que busca promoure col·laboracions i afavorir la creació de sinergies. coNNecta CSC permet seleccionar aquelles solucions que ofereixen les empreses/proveïdors, que millor s'adaptin a les inquietuds i peticions dels associats al CSC, en l'espai habilitat com Spike market, així com donar a conèixer les alternatives innovadores i potenciar la seva transferència tecnològica, valorant els resultats de l'I+D+i.

El programa de la sessió es pot consultar aquí i l'enllaç de connexió ja està disponible aquí.

Enllaços relacionats