Actualitat >

Notícies

Solucions digitals a la diagnosi i el tractament en salut mental, nova sessió 'e-pitching'

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) celebrarà, el pròxim 29 de març, l'e-pitching "Solucions digitals per al diagnòstic i tractament en salut mental", en què diverses empreses presentaran els seus projectes per donar resposta a les necessitats de l'atenció en aquest àmbit.

Segons l'Organització Mundial de la Salut (OMS), una de cada quatre persones experimentarà algun problema de salut mental al llarg de la seva vida. En aquest context, l'aparició de noves eines digitals ha de suposar un avenç cap al diagnòstic i tractament d'aquestes persones.

Aquesta sessió s'emmarca dins el projecte coNNecta CSC, un espai de trobada entre les empreses amb solucions innovadores i les entitats associades al CSC que busca promoure col·laboracions i afavorir la creació de sinergies. coNNecta CSC permet seleccionar aquelles solucions que ofereixen les empreses/proveïdors, que millor s'adaptin a les inquietuds i peticions dels associats al CSC, en l'espai habilitat com a Spike market; així com donar a conèixer les alternatives innovadores i potenciar la seva transferència tecnològica, valorant els resultats de l'R+D+i. 

Ja està disponible l'enllaç de connexió a l'e-pitching.