Actualitat >

Notícies

Publiquem la Memòria d’activitats 2022 del CSC

En el marc de la Junta General i l'Assemblea General de CAPSS, el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) va fer pública, el passat 15 de març, la Memòria d'activitats 2022, que recull les fites i esdeveniments més destacats de l'any i actualitza la informació pel que fa a l'estructura organitzativa, la cartera de serveis, la xarxa associativa i la representació institucional.

També està disponible un resum en vídeo, que recopila les dades d'activitat i els assoliments més rellevants. Podeu veure'l clicant en la imatge següent o seguint aquest enllaç.

Sota el lema Accions locals per a reptes global, la memòria explica, d'una banda, que les accions del CSC tenen com a principal objectiu defensar els interessos de les entitats associades i oferir als seus equips professionals serveis que els aportin valor afegit i facilitin la seva activitat diària. Així mateix, el document reflecteix que el treball amb els associats al territori respon, alhora, a reptes més globals, que tenen a veure amb la millora de la salut i el benestar de les persones, amb especial atenció als col·lectius més vulnerables.