Actualitat >

Notícies

Refermem el nostre suport als BCN Salut Games

Un any més, el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) dona suport als BCN Salut Games, l'olimpíada solidària entre centres del sector salut de la ciutat que promou el sentiment de pertinença i el treball en equip, la vida saludable i la solidaritat dins les organitzacions. Un suport que el passat dimarts, 24 de gener, es va formalitzar amb la signatura d'un conveni de col·laboració amb l'entitat organitzadora dels jocs, A32 Events, mitjançant el qual el Consorci es compromet a donar difusió dels BCN Salut Games, que se celebraran del 20 de març al 6 de maig.

Els BCN Salut Games ofereixen la possibilitat de competir, per equips i individualment, en nombroses modalitats esportives, com futbol sala, pàdel, marxa nòrdica, tenis taula o vòlei platja. Els beneficis de les inscripcions es destinaran a projectes socials.

A banda del compromís en la difusió de l'esdeveniment, el CSC també se sumarà a les competicions, amb equip propi, per primera vegada. La competició està oberta a tothom i a nivell amateur. També podeu consultar el calendari de competició previst per aquesta edició aquí. Les inscripcions ja són obertes i convidem els nostres associats a participar en aquest esdeveniment solidari.

Enllaços relacionats