Actualitat >

Notícies

Acomiadem Martí Masferrer i Joan Martí, agraint la seva aportació al CSC

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) ha acomiadat avui Martí Masferrer i Joan Martí, que deixen de ser membres de la Comissió Permanent amb motiu de la seva jubilació. El director general del CSC, José Augusto García Navarro, ha aprofitat la trobada per agrair "la valuosa aportació, la generositat i la implicació en la comissió" dels qui han estat al capdavant de dues entitats associades: la Fundació Salut Empordà i el Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí.

En la seva intervenció, Masferrer i Martí han assegurat haver-se sentit "molt còmodes i estimats" al CSC. El fins ara gerent de la Fundació Salut Empordà ha volgut destacar el caràcter municipalista de la nostra institució mentre que, qui ha estat director general del Parc Taulí, Joan Martí, ha celebrat poder continuar col·laborant amb el Consorci, malgrat la seva jubilació, gràcies a un projecte de logística.

Llicenciat en Dret per la UB i diplomat en Alta Direcció per ESADE, des de 2014, Martí Masferrer ha estat el director gerent de la Fundació Salut Empordà, entitat que gestiona l'Hospital de Figueres. Anteriorment, havia ocupat càrrecs directius com a director gerent l'Institut d'Assistència Sanitària (IAS) i havia estat director general de l'ICASS (2004-2006) i de la Fundació Puigvert (2008-2013). També va ser president de la Unió Catalana d'Hospitals entre 1995 i 1999.

El fins ara director general del Consorci Corporació Sanitària Parc Taulí, Joan Martí, és llicenciat en Medicina i Cirurgia per la Universitat de Barcelona i diplomat en Gestió Gerencial Hospitalària per EADA. Martí ha desenvolupat diversos càrrecs de direcció i, del 2000 al 2003, va ser director gerent de la Regió Sanitària Barcelona Nord i Maresme CatSalut. El 2004, va exercir com a director assistencial de la Fundació Sanitària Igualada i, entre 2005 i 2014, com a director executiu de l'Hospital de Sabadell i Albada Centre Sociosanitari al Parc Taulí.