Actualitat >

Notícies

Analitzarem com afecta el nou reglament de productes sanitaris en les entitats de salut

El Servei Agregat de Contractacions Administratives (SACAC) del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), que actua com a central de compres del sector sanitari concertat, organitza la jornada Implicacions del nou reglament de productes sanitaris, el pròxim 14 de desembre i en format virtual. Amb la finalitat d'analitzar com afecta el nou reglament a les entitats de l'àmbit de la salut, el CSC ha programat aquesta jornada, que tractarà diversos aspectes relacionats amb la classificació de productes i la logística.

A la primera part de la sessió, que serà moderada per Paula Hors, directora del SACAC, i Ferran Cinca, coordiandor de Compres i Logística del CSC, s'abordarà la implicació de la nova normativa en la classificació de productes i com s'ha de traslladar als plecs de les licitacions tramitades. En aquesta primera part, es comptarà amb la participació de María Álvarez, directora tècnica de Fenin, i de Xavier Canals-Riera, director tècnic de Tecno-med Ingenieros.

En la segona taula, més centrada en el vessant logístic, es parlarà sobre l'estat actual de la serialització i agregació de medicaments i es debatrà sobre si és un model reproduïble als productes sanitaris. També es tractarà la gestió d'estocs amb les últimes tendències en la identificació de radiofreqüència amb un exemple real. En aquesta segona part, que estarà moderada per Josep Maria Guiu, director de l'Àrea de Farmàcia i del Medicament del CSC, i, de nou, per Ferran Cinca, hi participaran Manel Martínez, responsable d'Estàndards i Tecnologia d'AECOC, i Unai Atristain, director de Divisó Clínica de Cardiva.

Les inscripcions ja estan obertes i podeu confirmar la vostra assistència aquí.