Actualitat >

Notícies

Analitzarem com afecta el nou reglament de productes sanitaris en les entitats de salut

El Servei Agregat de Contractacions Administratives (SACAC) del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), que actua com a central de compres del sector sanitari concertat, organitza la jornada Implicacions del nou reglament de productes sanitaris, el pròxim 14 de desembre i en format virtual. Amb la finalitat d'analitzar com afecta el nou reglament a les entitats de l'àmbit de la salut, el CSC ha programat aquesta jornada, que tractarà diversos aspectes relacionats amb la classificació de productes i la logística.

A la primera part de la sessi√≥, que ser√† moderada per Paula Hors, directora del SACAC, i Ferran Cinca, coordiandor de Compres i Log√≠stica del CSC, s'abordar√† la implicaci√≥ de la nova normativa en la classificaci√≥ de productes i com s'ha de traslladar als plecs de les licitacions tramitades. En aquesta primera part, es comptar√† amb la participaci√≥ de Mar√≠a √Ālvarez, directora t√®cnica de Fenin, i de Xavier Canals-Riera, director t√®cnic de Tecno-med Ingenieros.

En la segona taula, m√©s centrada en el vessant log√≠stic, es parlar√† sobre l'estat actual de la serialitzaci√≥ i agregaci√≥ de medicaments i es debatr√† sobre si √©s un model reprodu√Įble als productes sanitaris. Tamb√© es tractar√† la gesti√≥ d'estocs amb les √ļltimes tend√®ncies en la identificaci√≥ de radiofreq√ľ√®ncia amb un exemple real. En aquesta segona part, que estar√† moderada per Josep Maria Guiu, director de l'√Ärea de Farm√†cia i del Medicament del CSC, i, de nou, per Ferran Cinca, hi participaran Manel Mart√≠nez, responsable d'Est√†ndards i Tecnologia d'AECOC, i Unai Atristain, director de Divis√≥ Cl√≠nica de Cardiva.

Les inscripcions ja estan obertes i podeu confirmar la vostra assistència aquí.