Actualitat >

Notícies

Cinc associats al CSC, premiats als Best Spanish Hospitals Awards

Cinc centres associats al Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) han estat reconeguts a la 4a edició dels Premis BSH - Best Spanish Hospitals Awards, organitzats per la consultora Higia Benchmarking i la companyia de codificació hospitalària ASHO, en un acte que es va celebrar ahir, 29 de setembre, a Bilbao.

L'Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona ha estat reconegut en la categoria de Millors hospitals en processos maternoinfantils i l'Hospital de Mollet, el Consorci Sanitari Integral (CSI)-Hospital Dos de Maig i el Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf (CSAG) han estat premiats com a Millors hospitals en urgències. El CSAG també ha rebut un dels guardons de la categoria Millors hospitals en costos hospitalaris, juntament amb l'Hospital Sant Joan de Déu de Martorell.

Entre els finalistes als Premis BSH, hi figuren els següents associats: El Consorci Sanitari de l'Anoia-Hospital d'Igualada, Badalona Serveis Assistencials (BSA), l'Hospital General de Granollers, l'Hospital de Figueres i l'Hospital Sant Bernabé de Berga.

Des del CSC, donem l'enhorabona a les entitats associades reconegudes als Premis BSH que, gràcies a l'esforç i compromís dels seus equips professionals, contribueixen a la projecció de la sanitat catalana com a referent en qualitat assistencial i afany d'excel·lència. Cal destacar, en aquest sentit, que Catalunya ha estat la comunitat més premiada, amb 21 centres guardonats.