Actualitat >

Notícies

Col·laborem amb el congrés Smart Technology Forum

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) és entitat col·laboradora de la quarta edició del congrés IV Smart Technology Forum, organitzat per Smartech Cluster, KNX España, el Clúster Salut Mental Catalunya i SmartLivingPlat. L'esdeveniment tindrà lloc al Parc Tecnològic de Barcelona Activa, durant els dies 1 i 2 de juny, i estarà dirigit al sector hospitalari en general, i als habitatges assistits i residencies, en particular.

Durant les jornades, es plantejaran solucions reals relacionades amb temes com l'aplicació de tecnologies digitals en processos, teràpies i tractaments, així com en habitatges i edificis; el confort i benestar de pacients, visitants i professionals; la seguretat; la gestió, anàlisi i control eficient de subministraments, i l'operació i manteniment d'instal·lacions. Tots aquests temes serviran per presentar les últimes tecnologies i solucions que s'estan implementant actualment al sector. Al congrés també es parlarà sobre els fons Next Generation que promou la Unió Europea per finançar els plans de recuperació, transformació i resiliència.

Smart Technology Forum comptarà amb les presentacions de fins a 14 ponents, entre els i les quals hi haurà representants del sector, fabricants, desenvolupadors, integradors o instal·ladors, per incloure, així, tants àmbits i agents com sigui possible. Inaugurarà el congrés David Ferrer, secretari de polítiques Digitals de la Generalitat de Catalunya.

L'assistència a l'esdeveniment és gratuïta i només cal omplir el formulari d'inscripció. Podeu consultar el programa complet aquí.

Enllaços relacionats