Actualitat >

Notícies

Al CSC, ens plantem per la salut mental

Els i les professionals de la seu de Tibidabo 21 hem participat, aquest mes de desembre, a la campanya Planta't a la salut mental, posa la teva llavor, a través de la qual el nostre proveïdor de càtering Cuina Justa vol potenciar les oportunitats laborals dignes de les persones amb problemes de salut mental.

En el marc d'aquesta iniciativa, el CSC ha adquirit sobres de llavors d'alfàbrega solidàries, que cadascú de nosaltres plantarem, regarem i en gaudirem, recordant que hem posat la nostra llavor per ajudar a millorar la qualitat de vida d'un col·lectiu amb el qual estem compromesos.

Aquest compromís amb les persones amb problemes de salut mental l'hem demostrat, també, participant a la darrera edició de La Marató de TV3, a la qual hem fet una donació econòmica, fruit de les aportacions individuals dels i les nostres professionals, conjuntament amb la que ha fet la institució.

El compromís social és un dels valors que inspiren i impulsen l'activitat del CSC i és, també, un dels principals eixos del Pla Estratègic 2019-2022. Les campanyes solidàries o la contractació de proveïdors amb criteris de responsabilitat social, com és Cuina Justa, en són només un exemple.