Actualitat >

Notícies

Presentació del nou visor de la història electrònica de Salut (HES) - ECAP

L'Oficina d'e-salut, amb la participació d'Òscar Solans, responsable de l'Àrea funcional, i de Manuel Iglesias, del CCF - ECAP de l'Àrea de Sistemes d'informació del CatSalut, ha presentat, avui, als membres de la Comissió d'atenció primària CSC-La Unió, el nou model de transformació de les diferents plataformes transversals de Sistemes d'informació, com l'ECAP d'Atenció Primària i Comunitària, i la Història Clínica Compartida de Catalunya.

En un webinar, han explicat les funcionalitats del nou visor i n'han destacat la incorporació de nova tecnologia i moltes millores ergonòmiques per facilitar la tasca dels professionals assistencials, amb noves pantalles, informació més agrupada i accessible, així com la història longitudinal de la persona atesa en un cronograma integrat, entre d'altres. També s'incorporen les dades d'atenció social a l'HES.

Segons han manifestat, l'adaptació es treballarà dins d'un projecte de gestió del canvi, en el qual es facilitaran vídeos tutorials i material de suport. En tractar-se d'una transformació de l'eina de treball dels diferents col·lectius professionals, és important acompanyar-los en aquesta evolució.