Actualitat >

Notícies

Arriba una nova edició de les 'Open Communication Talks CSC'

El Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) és un punt de trobada de coneixement del sector salut i social, també en l'àmbit de la Comunicació. En aquesta línia, el Grup de Treball de responsables de Comunicació del CSC va iniciar ja fa cinc anys un cicle de trobades sota el títol Open Communication Talks CSC, on expertes i experts de la Comunicació exposen sobre diferents temàtiques i comparteixen un posterior debat amb tots els assistents. Són sessions gratuïtes i que, de moment, es faran en format webinar fins que la situació pandèmica permeti tornar a la presencialitat.

Enguany es dedicaran dues sessions a la gestió de la comunicació que s'ha fet des dels hospitals davant la crisis del coronavirus, coneixent experiències de comunicació externa i interna. La primera sessió, que ja té inscripcions obertes, tractarà sobre la gestió de la comunicació externa des dels hospitals amb les presentacions de la directora de Comunicació del Parc Salut Mar, Maribel Pérez, i el director de Comunicació de l'Hospital Sant Joan de Reus, Pere López.

L'altra sessió enfocada al coronavirus, però en aquest cas més centrada a la comunicació interna, serà al novembre i comptarà amb la cap de Comunicació de la Fundació Hospital Privada Asil de Granollers, Victòria Remedios, i la cap de Comunicació de la Corporació de Salut del Maresme i la Selva, María Sistachs. I al juliol posarem el focus en la salut mental coneixent un cas de transformació digital de la mà de la plataforma de salut mental de Sant Joan de Déu que ens presentaran la directora d'Anàlisi i Estratègia de Salut Mental de Sant Joan de Déu, Cristina Molina, i la project manager de SOM Salud Mental 360 Sant Joan de Déu, Mònica Fidelis.