Actualitat >

Notícies

El CSC crea un nou punt de trobada entre el mercat i el sistema sanitari per trobar solucions innovadores

Els nous temps requereixen accelerar l'arribada d'avenços en un context totalment nou que ha canviat la nostra manera de relacionar-nos. Conscients d'aquesta nova realitat, des del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) s'ha posat en marxa una nova plataforma on-line: coNNecta CSC, que és un nou punt de trobada entre el mercat (indústria farmacèutica, industria de productes sanitaris, start-ups...) i els proveïdors sanitaris associats al CSC. Aquesta plataforma fa setmanes que està en marxa i ja és un punt de trobada que ara es trasllada a unn esdeveniment on-line d'accés obert a tothom i d'inscripció gratuïta, es tractar del primer e-pitching del CSC que es realitzarà sota el títol: Productes sanitaris i altres dispositius mèdics en context de pandèmia per COVID-19. L'acte serà on-line el 21 de gener al matí amb el següent programa:

  •     10h.- Introducció a càrrec de l'Àrea de Farmàcia i del Medicament del CSC
  •     10:05-10:20h.- Presentació 'Innovació, necessitats i solucions' a càrrec de l'Agència de Qualitat i Avaluació Sanitàries (AQuAS)
  •     10:20-10:30h.- Intervenció dels centres. Exposició de les necessitats
  •     10:30-11:45h.- Intervenció de les empreses seleccionades
  •     11:45-12h.- Conclusions i cloenda


El director de l'Àrea de Farmàcia i del Medicament del CSC, Antoni Gilabert, ha explicat que "coNNecta CSC permet trobar aquelles solucions que ofereixen les empreses que millor s'adaptin a les inquietuds i necessitats dels nostres centres i hospitals associats". En aquest sentit, Gilabert ha assegurat que "a través d'aquest nou nexe es genera coneixement i solucions innovadores" en l'àmbit de la farmàcia i del medicament.

Aquesta innovadora iniciativa del CSC parteix del seu Pla Estratègic 2019-2022 on es va restablir la seva missió com a entitat que "impulsa models de salut i social excel·lents i sostenibles per millorar la qualitat de vida de les persones, oferint serveis d'alt valor afegit als nostres associats" i que ho fa a través de valors com la creativitat cooperativa que, en aquest cas, mostra un treball en xarxa per crear valorar i innovar.