Actualitat >

Notícies

El CSC celebra la seva Junta General i l'Assemblea General de la patronal CAPSS

Avui s'ha celebrat la Junta General del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) i l'Assemblea General de la patronal CAPSS. Per primer cop, aquest acte s'ha celebrat de forma virtual per tal de seguir les recomanacions de les autoritats sanitàries en el marc de la pandèmia de coronavirus. El president del CSC, Manel Ferré, ha fet un reconeixement a tots els professionals del sector en la seva lluita contra el coronavirus i ha posat en valor la tasca que s'ha fet des de les entitats associades. A més, Ferré ha tingut un record per a les víctimes de la pandèmia.

El president del CSC ha recordat el consens polític amb el qual compta l'entitat i ha reivindicat una aliança contra l'infrafinançament que viu el sector sanitari i social. Ferré també ha recordat el paper del CSC en aquesta crisi sanitària del coronavirus, tant algunes de les iniciatives pròpies que el CSC ha engegat com el compliment dels encàrrecs que se li ha fet des del Departament de Salut o el de Treball, Afers Social i Famílies, posant el coneixement i tota l'entitat al servei de les persones en la lluita contra el coronavirus.

El director general del CSC, José Augusto García Navarro, ha repassat l'activitat de l'entitat durant l'any 2019 i ha explicat els nous objectius per al 2020, sempre en línia al Pla Estratègic 2019-2022 del CSC i, tenint en compte, els canvis i reptes que suposarà la pandèmia del coronavirus. A més, el director ha exposat els pressupostos de l'any anterior i del 2020. En aquest sentit, el secretari general de CAPSS, Rafael Lledó, també ha explicat els comptes i ha exposat l'activitat de la patronal CAPSS durant l'any anterior així com els objectius que té per executar abans que finalitzi aquest 2020. Totes dues exposicions han estat aprovades pels associats al CSC i CAPSS, que d'aquesta manera podran continuar amb la tasca que els ha permés convertir-se en un referent del sector salut i social.

Enguany, a la Junta General també s'han aprovat el nou codi ètic i el nou codi de bon govern de l'entitat. Dues iniciatives en línia a la política de Responsabilitat Social que el CSC està executant i que també s'ha posat de manifest en diverses accions durant la crisi del coronavirus.