Actualitat >

Notícies

El projecte impulsat pel CSC per millorar la coordinació entre els serveis socials i AP, escollit com a repte CIMTI

Ja s'han fet públics els vuit projectes guanyadors per a formar part de la Crida Repte CIMTI 2019 que organitza el Centre per a la Integració de la Medicina i les Tecnologies Innovadores (CIMTI), amb la col·laboració del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, i el Departament de Salut. Un dels escollits ha estat el projecte d'integració sanitària i social en Servei d'Atenció Domiciliària a l'àmbit urbà que impulsa el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC), en col·laboració amb el Centre Integral de Salut Cotxeres i de l'Ajuntament de Barcelona, un projecte que té com a objectiu millorar la coordinació entre serveis socials i atenció primària, amb formació continuada per a treballadors i familiars usuaris del Servei d'Atenció Domiciliària.

El projecte compta amb l'aval d'un projecte previ amb resultats positius que ja va desenvolupar el CSC i el CIS Cotxeres d'integració a la complexitat. A més, el projecte presentat compta també amb una prova pilot realitzada a una superilla de Vilapicina (a Nou Barris, Barcelona) en una col·laboració entre el CIS Cotxeres i l'Ajuntament de Barcelona.

La crida CIMTI buscava amb aquesta crida, projectes que permetin millorar l'atenció sociosanitària dins de quatre temàtiques: coordinació entre persones, adaptació de la llar, mobilitat i prevenció per a l'autonomia.