Actualitat >

Notícies

Suspesos temporalment tots els actes presencials del CSC, les Comissions i Grups de Treball es faran de forma telemàtica

Davant l'epidèmia del SARS-CoV-2 i en atenció a les recomanacions de les autoritats sanitàries, el Consorci de Salut i Social de Catalunya ha deixat en suspens temporalment tots els seus actes, jornades i reunions presencials, però manté les seves Comissions i Grups de Treball, que es realitzaran de forma telemàtica. Així, fins que les autoritats sanitàries no aixequin les mesures de contenció que limiten la celebració d'actes amb professionals vinculats a l'àmbit de la salut, no se realitzarà cap comissió, ni grup de treball, tampoc cap tipus de jornada ni sessió de caire presencial. Les noves dates de tots els actes que no es puguin celebrar per aquestes mesures de contenció s'anunciaran un cop l'evolució epidemiològica del SARS-CoV-2 i les autoritats sanitàries permetin tornar a convocar actes amb professionals sanitaris.

  • Què faig si ja estic inscrit/ta a una jornada, sessió tècnica, trobada de salut pública o taller del CSC?

Si ja t'has inscrit a una de els nostres jornades o de qualsevol sessió dels nostres cicles -com ara les Sessions Tècniques o les Trobades de Salut Pública del CSC- t'arribarà un correu electrònic informant de la suspensió de l'acte i, un cop passi la data del mateix i s'aixequin les mesures de contenció, t'enviarem un nou correu electrònic anunciant la nova data de l'acte.

  • Què faig si vull inscriure'm a una jornada, sessió tècnica, trobada de salut pública o taller del CSC?

Les places per assistir a les nostres jornades són gratuïtes i limitades per l'aforament de la sala. Així que si vols venir a un dels nostres actes pots fer la inscripció igualment i t'anirem informant per correu electrònic de quan se celebrarà finalment l'acte al qual t'hagis inscrit.