Actualitat >

Notícies

Les Open Communication Talks 2020 obren amb una sessió sobre apps de comunicació interna

El cicle de les Open Communication Talks CSC d'enguany ha obert amb la sessió Nexo, un cas d'èxit d'APP de Comunicació Interna. Una cinquantena de professionals han assistit a la ponència de Jordi Romañach, director de Comunicació i Relacions Institucionals de El Corte Inglés a Catalunya i Balears, que ha explicat com s'ha implementat l'aplicació de comunicació interna, Nexo, que ha suposat un canvi cultural en la companyia. 

"La Comunicació Interna és la palanca d'orgull de pertinença" ha afirmat Romañach, explicant també que l'app ha situat l'empleat al centre, apropant El Corte Inglés a les persones i fomentant tant la transparència com la relació de confiança. Entre els objectius de Nexo es troba ser útil com a mitjà d'informació, fomentar el compromís i la motivació, la prescripció informada, el reforç de consum intern, i l'homogeneïtat de missatges i continguts interns.

Pel que fa als continguts de l'app, aquests s'estructuren en un carrusel de notícies i continguts importants, on destaquen els vídeos com a format més potent. Les notes de premsa que s'envien es publiquen a l'app per tal de reduir els rumors i donar veracitat al portal. L'eina conté també un apartat destinat als ambaixadors de marca i altra a continguts de RSC. El ponent ha explicat que abans de Nexo la RSC era un departament de la companyia, després de l'app, RSC és la companyia. A més, hi ha una part destinada a concursos, que alimenta la participació, el Sabies què... que informa els empleats de qüestions concretes i un apartat de promocions, que permet als professionals conèixer els descomptes de la companyia.

La propera Open Communication Talks se celebrarà el 7 de maig sota el títol 'Humanizza i el Consorci Sanitari Integral, un cas d'èxit en senyalística' i les inscripcions ja es troben obertes.