Actualitat >

Notícies

Nou debat sobre gestió pública dels medicaments innovadors

Arriba el darrer debat del cicle #farmaCSC 2019, aquest cop parlarem sobre teràpies avançades en el marc de la gestió pública dels medicaments innovadors. Aquesta sessió se celebrarà el matí del pròxim dijous 28 de novembre a Barcelona i és gratuïta per als associats al CSC però cal omplir el formulari on-line per accedir a la sala. Joaquim Delgadillo, gerent de Prestacions Farmacèutiques i Accés al Medicament del Servei Català de la Salut (CatSalut), serà el ponent inaugural, després es coneixeran les principals innovacions farmacològiques relacionades amb teràpies avançades i per finalitzar, el director de l'Àrea de Farmàcia i del Medicament del CSC, Antoni Gilabert, i Lluís Bohigas, moderaran un debat clínic-gestor amb experts sobre l'accés, el finançament i els resultats en salut al voltant dels medicaments en aquesta àrea terapèutica. En concret, al debat hi participaran:

  • Pere Barba, especialista en hematologia i teràpies avançades del Hospital Universitari Vall d'Hebron.
  • Javier Briones, cap de Secció del Servei d'Hematologia de l'Hospital de la Santa Creu i Sant Pau.
  • Gonzalo Calvo, cap del Servei de Farmacologia Clínica i coordinador del Comité de Teràpies Avançades del Hospital Clínic de Barcelona.
  • Anna Clopés, adjunta a la Direcció General per a la gestió del coneixement, el medicament, la innovació i la recerca de l'Institut Català d'Oncologia (ICO)
  • Joaquim Delgadillo, gerent de Prestacions Farmacèutiques i Accés al Medicament del Servei Català de la Salut (CatSalut).
  • Rosa Farré, cap del Servei de Farmàcia del Hospital Sant Joan de Déu Barcelona
  • Joan Garcia, director de R+D+i del Banc de Sang i Teixits de Catalunya (BST)

A través de la nostra web, també es poden recuperar ja els resums de les darreres sessions d'aquests cicle de debats i, fins i tot, de les edicions dels anys anterior.