Actualitat >

Notícies

11 centrals de compra pública europees es reuniran al CSC en el marc de l'assemblea de l'European Health Public Procurement Alliance

Els pròxims 28 i 29 d'octubre el CSC, membre de l'EHPPA, acollirà l'assemblea d'aquesta organització que aplega les centrals de compra pública europees més importants del sector sanitari. Concretament, tindrem a Barcelona representades les principals centrals de compra del Regne Unit, França, Alemanya, Suissa, Bèlgica, Noruega, Portugal, Italia, Holanda i Dinamarca, a més del CSC.

Abans de l'assemblea, el dilluns 28 al matí se celebrarà el 1r Fòrum Europeu de Compra Pública Sanitària adreçat a tots els centres catalans associats al CSC per parlar cap on va la compra publica i quines són les principals tendències a Europa.

Des de l'any 2018, el Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC) es membre de l'European Health Public Procurement Alliance (EHPPA) que agrupa les centrals de compra pública europees de l'àmbit sanitari amb l'objectiu de compartir experiència, aprofitar el rendiment i proporcionar als seus membres una posició estratègica en el mercat europeu d'adquisicions sanitàries. Amb seu a París, l'EHPPA celebrarà la seva pròxima assemblea a la seu del CSC a Barcelona, fet que s'aprofitarà per oferir als associats al CSC en exclusiva una sessió sobre compra pública europea amb les exposicions de les centrals de compra de França, Anglaterra, Suïssa i Noruega. Aquesta sessió se celebrarà el 28 d'octubre al matí, de 9 a 12 hores, a la seu del CSC a Barcelona. Per assistir-hi s'ha de ser professional d'alguna de les entitats associades al CSC i enviar un correu electrònic afm(ELIMINAR)@consorci.org o bé per invitació expressa.

Respecte a l'assemblea de l'EHPPA, se celebrarà durant la tarda del mateix dia 28 i el dia 29, i d'aquesta trobada en sortiran els nous càrrecs per aquesta organització europea.