Actualitat >

Notícies

Ja es poden enviar propostes per a les Sessions Tècniques 2020 del CSC

S'obre la convocatòria per rebre propostes sobre temes que hauria d'abordar el nou cicle de Sessions Tècniques 2020 del Consorci de Salut i Social de Catalunya (CSC). Aquest cicle que començarà amb l'arribada del 2020 serà molt especial, ja que se celebra el 20è aniversari del seu inici. Una fita que mostra l'èxit d'aquest cicle de jornades que ja és un referent i un important punt de trobada de coneixement del sector salut i social.

El proper novembre tancarem el cicle actual que ha tornat a augmentar la mitjana d'assistència amb més de 70 participants per sessió i superant el centenar en algunes. Una part de l'èxit d'aquest cicles és degut a la construcció participativa del programa. Per això, com cada any, ens agradaria comptar amb la vostra col·laboració amb suggeriments sobre temes que us interessaria que abordessin, juntament amb els ponents.

Així, seria de molta utilitat per a continuar amb el creixement d'aquestes Sessions Tècniques que enviéssiu els vostres suggeriments, indicant-nos temes, ponents i forma de contacte (correu electrònic o telèfon) al correu: inscripcions(ELIMINAR)@consorci.org durant les properes setmanes i abans de la data límit: 27 de setembre. A més, ens agradarà rebre qualsevol comentari que ens ajudi a continuar millorant les Sessions Tècniques del CSC.