Actualitat >

Notícies

El CSC participa en el congrés internacional BIO 2019 a Filadèlfia

El congrés internacional BIO 2019, que té lloc entre el 3 i el 6 de juny a Filadèlfia, ha comptat amb la participació del director de l'Àrea de Farmàcia i del Medicament del CSC, Antoni Gilabert, en la sessió Nous enfocaments per al reemborsament de la teràpia genètica: què podem aprendre dels models que actualment estan en pràctica?

Gilabert, juntament amb Allen King de Pfizer, Ambrose Carrejo de Kaiser Permanente i Ron Philip de Spark Therapeutics, han explorat com els sistemes de pagament i lliurament evolucionen per garantir l'accés adequat dels pacients als tractaments. A més d'aprofundir en els nous models que els sistemes sanitaris volen incorporar, incloent-hi l'agrupació de pacients, la contractació basada en el rendiment o la utilització de fons de pagament de crèdits. S'han debatut diverses estratègies de reemborsament i sistemes de salut que ja estan avançant en enfocaments innovadors.

Més de 16.000 assistents d'arreu del món, de 67 països, es reuneixen a BIO 2019 per compartir coneixement amb líders globals de biotecnologia i farmàcia, així com crear col·laboracions i aliances.