Actualitat >

Notícies

Aprenent d'altres sectors a la darrera Open Communication Talks sobre comunicació interna

La darrera Open Communication Talks: "Comunicació Interna, aprenent d'altres sectors", celebrada aquest 23 de maig, ha reunit a una setantena de professionals que han tingut l'oportunitat de conèixer les experiències de comunicació interna d'Uriach i BASF.

Belén Badia, directora de persones, comunicació i IT d'Uriach, ha estat la primera de les ponents. Badia ha explicat que a Uriach els valors s'avaluen i els treballadors els coneixen i se'ls senten seus. A més, aquests són l'acrònim de la companyia (Unity, Resonance, Intensity, Ambition, Confidence, History). La directora de persones, comunicació i IT d'Uriach també ha explicat el model L.I.D.E.R, on participen tots els treballadors, ja que consideren que tothom exerceix aquesta funció. Per últim, ha aprofundit en les accions de comunicació interna de la companyia.

A continuació ha estat el torn de Noèlia Meijide, responsable de Comunicació Corporativa de BASF, que ha explicat que el focus a la companyia el posen en el treballador, no en el canal, a més tenint en compte que el mapa de públics inclou molts perfils diferents (funcions, lloc de treball, idiomes, edat, etc.). Meijide ha afirmat que la seva opció de comunicació interna és la governança, i tenen un enfocament integrat de la comunicació interna i externa. La responsable de Comunicació Corporativa de BASF ha explicat les accions de comunicació interna que han dut a terme, afirmant que "fent que el treballador sigui protagonista de les nostres accions, hem aconseguit més engagement, més ambaixadors i més early adopters".

La sessió ha finalitzat amb un torn obert de preguntes, amb gran participació del públic assistent. El vídeo íntegre es pot recuperar al perfil de Periscope del CSC.

Enllaços relacionats