Actualitat >

Activitats i agenda

Comissió de recerca qualitativa

Data d’inici:
dimarts, 20 setembre 16:00
Data fi:
dimarts, 20 setembre 00:00

La sessió es centrarà en les dificultats, reptes i aprenentatges de la realització d'un estudi amb metodologia qualitativa, des del seu disseny fins a la recollida i anàlisi de les dades. Per fer-ho, comptarem amb la participació de Cynthia Mateu, infermera i màster en salut pública, que ens presentarà el seu procés d'elaboració del TFM; i Aida Oliver, politòloga, màster en salut pública i actual assistent de recerca al servei d'estudis del CSC. Per tal de preparar la sessió, us recomanem les lectures següents:

  • Análisis de los datos cualitativos (Tema 5). En: Introducción a las técnicas cualitativas de investigación en salud. Ma. Luisa Vázquez Navarrete et al. Santiago de Cali: Programa Editorial Universidad del Valle, 2011.
  • Diseño de estudios y diseños muestrales en investigación cualitativa (Tema 2). En: Introducción a las técnicas cualitativas de investigación en salud. Ma. Luisa Vázquez Navarrete et al. Santiago de Cali: Programa Editorial Universidad del Valle, 2011.
  • de Andrés Pizarro J. El análisis de estudios cualitativo. Aten Primaria. 2000 Jan;25(1):42-6.
  • Jiménez Carrillo M, Martín Roncero U, Aldasoro Unamuno E, Morteruel Arizcuren M, Baza Bueno M. Percepciones y experiencias de la población ante la transformación de la modalidad de las consultas en atención primaria durante la pandemia. Aten Primaria. 2022 Apr;54(4):102263.

La sessió es desenvoluparà amb caràcter híbrid, de manera que tots aquells i aquelles que així ho desitgeu podreu participar-hi de manera presencial venint a la seu del CSC (Av. Tibidabo, 21, Barcelona). El dia abans de la sessió us farem arribar l'enllaç d'accés a la reunió mitjançant la plataforma Zoom, pels que hi vulgueu seguir participant de manera telemàtica.