CAPSS Employers' association >

CSC jobs available

El Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i el Garraf ofereix un lloc de treball per a Responsable Servei Manteniment i Electromedicina. Ref: RESP_MANT_CSAPG_202424

Cerquem un/a responsable per al Servei de Manteniment d'edificis, instal·lacions i aparells electromèdics del Consorci Sanitari de l'Alt Penedès i Garraf, per coordinar, planificar i supervisar les activitats que se'n derivin en aquest servei.
El Consorci Sanitari Alt Penedès Garraf (CSAPG) és una entitat pública vinculada al territori que integra els recursos sanitaris de les comarques del Garraf i de l'Alt Penedès. Està constituït per l'Hospital de l'Alt Penedès, Hospital R. Sant Camil, Hospital Sant Antoni Abat, Centre de Rehabilitació i CAPI Baix-a-Mar.
Què fem al nostre departament?
El departament d'infraestructures i serveis generals del CSAPG s'encarrega de garantir el funcionament òptim i continuat de les infraestructures, instal·lacions tècniques.
Dintre del Departament, el Servei de Manteniment s'ocupa del manteniment tècnic d'equipaments, de la instal·lació i manteniment d'aparells electromèdics i de l'execució de les obres de reforma, entre d'altres activitats.
Missió:
La missió del responsable/a del Servei de Manteniment és gestionar l'equip de coordinadors, per tal de planificar el manteniment, vetllar per la millora dels equips i la seva adaptació als canvis organitzatius o tecnològics.
L'objectiu final de la seva intervenció és planificar una correcta operativa en el manteniment per tal d'evitar aturades, prevenir i fer front a avaries però també prendre les mesures necessàries per aconseguir que els edificis , instal·lacions i equips tinguin un funcionament adequat al llarg de la seva vida útil.
Funcions:
En dependència directa de la Cap de Departament d'infraestructures i serveis generals, les tasques a desenvolupar són, principalment:

  • Gestionar l'equip de coordinadors.
  • Controlar i supervisar les activitats del servei.
  • Planificar el manteniment correctiu, preventiu, tècnic-legal i obres menors.
  • Contribuir a la redacció del pla de manteniment, i vetllar per la correcte execució.
  • Gestionar i supervisar el sistema GMAO.
  • Crear informes de indicadors, seguiment de pressupostos i activitat.
  • Gestionar les empreses subcontractades.

Is required

  • Formació reglada mínima: Cicle Formatiu Grau Superior de la branca Electricitat i electrònica o Instal·lació i manteniment.
  • Experiència mínima de 2 anys en lloc similar i funcions esmentades a la convocatòria.
  • Coneixement oral i escrit de les dues llengües oficials de Catalunya.
  • Disposar de vehicle propi.
  • Superació de la revisió mèdica a càrrec del Servei Mèdic CSAPG.

Habilitats i competències en el lloc de treball:

  • Compromís i implicació en el lloc de treball amb alt sentit de la responsabilitat, qualitat i productivitat.
  • Rol motivador i servint d'exemple i de suport com expert/a tècnic/a.
  • Dots per la interlocució amb el personal assistencial.

It values

  • Grau en Enginyeria o Enginyeria tècnica.
  • Formació complementària i coneixements en ofimàtica, sistemes de gestió centralitzada, programes de gestió de manteniment i específiques (prevenció legionel·la, climatització, electricitat, soldadura, hidràulica, etc.).
  • Experiència en l'àmbit sanitari.
  • Experiència gestionant equips en l'àmbit de manteniment.

It offered

  • Contracte d'interinatge pendent de convocatòria.
  • Retribució salarial segons vàlua del /la candidat/a.
  • Jornada completa.
  • Incorporació immediata.

Període de presentació de candidatures i documentació:
Des del dia següent a la publicació del present anunci fins 17 de maig de 2024.
Mitjà de presentació de la documentació:
Les persones interessades hauran d'enviar currículum vitae a convocatories@csapg.cat, indicant la referència RESP_MANT_CSAPG_2024
Requisits generals:

  1. Pertànyer a qualsevol dels estats membres de la Unió Europea i posseir suficients coneixements de català i castellà per poder exercir adequadament les funcions del lloc de treball.
  2. En el cas de ser ciutadà/ana extracomunitari/a, a més dels requisits d'idiomes anteriors, s'haurà de comptar amb el permís de treball corresponent i la resta d'autoritzacions específiques que li afectin segons el cas.
  3. Tenir complits 18 anys i no excedir, si escau, de l'edat reglamentària de jubilació o d'aquella altra que pugui establir-se per llei.
  4. No haver estat separat/da, mitjançant expedient disciplinari, del servei de qualsevol de les Administracions Públiques o dels òrgans constitucionals o estatutaris de les Comunitats Autònomes, i no trobar-se en situació d'inhabilitació absoluta o especial per exercir ocupacions o càrrecs públics per resolució judicial.
  5. En cas d'exercir una altre activitat pública o privada, disposar de la preceptiva Autorització prèvia de compatibilitat. En cas de resultar seleccionat/da en aquesta convocatòria, i si es troba sota alguna causa d'incompatibilitat de les previstes legalment per poder prestar serveis laborals al Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf i abans de formalitzar el corresponent contracte de treball haurà de procedir a la seva resolució o a sol·licitar la prèvia autorització de compatibilitat.
  6. Tenir la Titulació acadèmica oficial i, de ser no espanyola, degudament homologada per exercir en Espanya.
  7. En cas de ser necessari, trobar-se col·legiat/da i al càrrec del pagament de quotes i de l'assegurança de responsabilitat.
  8. En cas de no posseir la nacionalitat espanyola: no trobar-se inhabilitat/da o en situació equivalent, ni haver estat sotmès/a a sanció disciplinària o equivalent, que impedeixi, en l'Estat de procedència de la persona aspirant, l'accés a l'ocupació pública. S'efectuarà declaració jurada.
  9. No haver estat condemnat/da per sentència ferma per algun delicte contra la llibertat i indemnitat sexual o tràfic d'essers humans amb una declaració responsable de no haver estat condemnat/da per sentència ferma per delictes contra la llibertat i indemnitat sexual i una autorització expressa per comprovar la veracitat de la declaració, d'acord a la Llei orgànica 1/1996, de 15 de gener, de protecció jurídica del menor. Alternativament es pot presentar certificat negatiu del Registre Central de Delinqüents Sexuals.
  10. Posseir les capacitats i aptituds físiques i psíquiques necessàries per al desenvolupament de les funcions del lloc de treball. Aquestes capacitats seran avaluades pel servei Mèdic del Servei de Prevenció del Consorci Sanitari Alt Penedès-Garraf.

Descarregar document (PDF 537,22 Kb)