CAPSS Employers' association >

CSC jobs available

El Consorci Sanitari de Terrassa necessita cobrir el lloc de treball de Personal Mèdic especialista en Digestologia. Ref: 438

El Consorci Sanitari de Terrassa (CST), entitat sanitària pública orientada a l'assistència integral a la ciutadania i pertanyent al Sistema Integral de Salut de Catalunya (SISCAT), que dona servei a la seva població de referència dels municipis de Terrassa, Rubí, Matadepera i Castellbisbal, fa
pública aquesta oferta de treball per ocupar el lloc de treball esmentat.
Lloc de treball
En dependència de la Direcció Assistencial del Consorci Sanitari de Terrassa (CST), la persona que s'incorpori formarà part de l'equip del servei de Digestologia a l'Hospital Universitari de Terrassa.
Funcions
Contribuir en les tasques assistencials que requereixi el Servei de Digestologia, com són consultes externes generals, hospitalització, endoscòpia digestiva.

Is required

  • Experiència en ecoendoscòpia digestiva diagnòstica i terapèutica, colagiopancreatografia retrograda endoscòpica i patologia biliopancreàtica.
  • Estar en possessió de la titulació superior universitària de llicenciatura o de grau universitari superior, de Medicina i Cirurgia.
  • Disposar del títol de l'especialitat via MIR amb reconeixement pel Ministeri de Sanitat, Consum i Benestar Social, en el seu defecte l'homologació per poder exercir a l'Estat Espanyol.
  • Tenir nacionalitat espanyola o la de qualsevol altra dels estats membres de la Unió Europea, o d'estats als quals, en virtut de tractats internacionals subscrits a la Unió Europea i ratificats per l'Estat Espanyol, els sigui aplicable la lliure circulació de persones treballadores; en els termes que aquesta es troba definida en el Tractat constitutiu de la Unió Europea.
  • En el cas de persones ciutadanes de països diferents als que formen part de la Unió Europea, hauran d'aportar el permís de treball i residència d'acord amb la normativa vigent així com la resta d'autoritzacions específiques que li afectin segons el cas.
  • Compliment al que s'estableix legalment en matèria d'incompatibilitats en el cas que presti serveis en un altre lloc de treball públic o privat (Llei 21/1987, de 26 de novembre, d'incompatibilitats de Catalunya).
  • Inscripció al Col·legi Professional de Metges de Barcelona en el moment de la seva incorporació.
  • Coneixement parlat i escrit de les dues llengües oficials a Catalunya

Competències professionals
o Empatia
o Priorització
o Planificació
o Treball en equip i col·laboració.

Documentació a aportar
Les persones interessades hauran de fer arribar a la Direcció de Humans i Gestió de Persones del CST per mitjà de correu electrònic tramès a l'adreça seleccio@cst.cat, indicant la Ref: MED 438 i el seu currículum vitae actualitzat, en el qual hi figuri per separat la informació relativa als
següents apartats:


a) Dades personals (que incloguin adreça de correu electrònic i telèfon de contacte).
b) Mèrits acadèmics (separant formació reglada i formació complementària).
c) Mèrits professionals (activitat assistencial realitzada).
d) Mèrits científics i d'investigació (publicacions, comunicacions, treball de recerca, etc.).


A les persones candidates que siguin admeses se'ls podrà requerir en qualsevol moment de la convocatòria la presentació de documentació original o còpia autèntica
Termini de presentació :
El termini de presentació de candidatures romandrà obert fins al 15 de maig del 2024

Descarregar document (PDF 334,59 Kb)