Patronal CAPSS >

Ofertes de treball

El Consorci Sanitari del Maresme necessita incorporar dos metges/esses d'especialitat en psiquiatria per atenció de salut mental infantojuvenil

Depenent de la Direcció de Salut Mental, la missió d'aquest lloc de treball es concreta en l'avaluació i intervenció en persones amb trastorns mentals en l'etapa infanto juvenil, des d'una perspectiva multidisciplinària i comunitària. Les funcions i responsabilitat principals del lloc són:


1. Avaluació clínica i psicopatològica de persones amb trastorns mentals i addiccions i des d'una perspectiva multidisciplinària i comunitària.
2. Realització dels plans de tractament i rehabilitació psiquiàtric per a persones amb trastorns mentals i de conducta.
3. Atenció i suport a pacients i professionals en el marc del Programa de Suport a Primària
4. Suport, formació i orientació als professionals de diagnòstic i abordatge dels trastorns mentals realitzant les sessions consultes amb l'equip de salut mental i d'atenció primària.
5. Coordinació professionals unitat CSMIJ i Àrees Bàsiques de referència.
6. Participar en activitats docents i de recerca del servei.

Es requereix

  • Llicenciatura/Grau en Medicina i Cirurgia.
  • Titulació oficial de Metge especialista en Psiquiatria via MIR o Homologat, o està cursant el darrer any de residència, assolint l'especialitat abans de la resolució d'aquesta convocatòria..

S'ofereix

Contracte de treball d'interinitat a jornada completa, amb el període de prova corresponent i amb la categoria professional d'assistencial Titulat de Grau Superior (AS-TGS), amb les condicions laborals determinades en el II Conveni Col·lectiu de treball dels hospitals d'aguts, centres d'atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el Servei Català de la Salut.

El termini per presentar les sol·licituds i la documentació requerida serà de fins el dia 28 de maig de 2020 a les 14 hores, indicant referència CSM042-20. S'ha de fer arribar la documentació en format PDF per correu electrònic a l'adreça seleccio.personal@csdm.cat

Descarregar document (PDF 259,76 Kb)