Patronal CAPSS >

Ofertes de treball

El Consorci Sanitari del Maresme necessita incorporar un metge/esse pel servei de valoraci贸 del grau de discapacitat

Depenent de la Direcci贸 d'Infermeria, les funcions principals del lloc es concreten en:

1. Realitzar la valoraci贸 del grau de discapacitat de les persones que ho sol·liciten.

2. Revisi贸 del grau de discapacitat per agreujament, millora o error de diagn貌stic, revisions d'ofici i reclamacions.

3. Elaboraci贸 d'informes a partir de la valoraci贸.

4. Elaboraci贸 d'informes judicials i d'altres informes complementaris requerits pel DGPS (Direcci贸 General de Protecci贸 Social ) o pel Departament de treball , Afers social i Fam铆lies.

5. Participar en les accions de millora de la qualitat que es promoguin des de la DGPS

Es requereix

  • Titulaci贸 de Llicenciat/da en Medicina i Cirurgia.
  • Es valorar脿 titulaci贸 d'especialista i formaci贸 de m脿sters i/o postgraus relacionats amb dany corporal, aix铆 com experi猫ncia acreditada com a metge en altres serveis de valoraci贸 de discapacitat o d'any corporal (m煤tues , peritatges).

S'ofereix

Incorporaci贸. La incorporaci贸 definitiva del candidat/a seleccionat/da estar脿 condicionada a la realitzaci贸 d'un reconeixement m猫dic i a la possible verificaci贸 de les dades aportades pel candidat/a per a la selecci贸.

Contractaci贸. Contracte de treball per obra o servei amb durada inicial fins el 31/12/2019 i a temps complet, amb el per铆ode de prova corresponent i amb la categoria professional de Personal Assistencial Titulat de Grau Superior AS-TGS, amb les condicions laborals determinades en el II Conveni Col·lectiu de treball dels hospitals d'aguts, centres d'atenci贸 prim脿ria, centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el Servei Catal脿 de la Salut.

Termini i lloc de presentaci贸: El termini per presentar les sol·licituds i la documentaci贸 requerida ser脿 de fins el dia 31 de maig de 2019 a les 14 hores, indicant refer猫ncia CSM089-19. El lloc de presentaci贸 ser脿 el Departament de Persones del Consorci Sanitari del Maresme (Hospital de Matar贸, Carretera de Cirera nº230, 08304 Matar贸, planta -2) a l'atenci贸 de la Sra. Paqui Cano. Tamb茅 es pot fer arribar per correu electr貌nic a l'adre莽a seleccio.personal(ELIMINAR)@csdm.cat

Descarregar document (PDF 431,72 Kb)