Patronal CAPSS >

Ofertes de treball

El Consorci Sanitari del Maresme necessita incorporar tres metges/esses especialistes en aparell digestiu

Depenent del cap de Servei d'Aparell Digestiu, la missió d'aquests llocs de treball es concreta en l'assistència en patologia digestiva en tots els seus àmbits dels pacients de l'àrea de referència del Consorci Sanitari del Maresme formant part de l'equip d'Aparell Digestiu, des d'una perspectiva multidisciplinària i comunitària, participant en les activitats de docència i recerca pròpies de l'especialitat. Les funcions i responsabilitat principals del lloc són:

1. Atenció clínica als pacients amb patologia digestiva en totes les seves vessants: consultes externes, hospitalització, hospital de dia i endoscòpia digestiva.

2. Participar en les activitats del servei i hospitalàries des del punt de vista assistencial: sessions clíniques, elaboració de protocols i guies de pràctica clínica.

3. Donar suport, formació i orientació als metges de família des del punt de vista assistencial: consultes no presencials, sessions clíniques i difusió de protocols.

4. Participar en les activitats docents i de recerca del servei.

5. Formació contínua en patologia digestiva especialment en endoscòpia avançada.

Es requereix

  • Titulació de Llicenciat/da en Medicina i Cirurgia.
  • Titulació oficial de Metge especialista en Aparell Digestiu via MIR o Homologat, o està cursant el darrer any de residència en Aparell Digestiu, assolint l'especialitat abans de la resolució d'aquesta convocatòria

S'ofereix

Incorporació. La incorporació definitiva del candidat/a seleccionat/da estarà condicionada a la realització d'un reconeixement mèdic i a la possible verificació de les dades aportades pel candidat/a per a la selecció.

Contractació. Contracte de treball d'interinitat fins la convocatòria pública del procés de selecció per la cobertura de vacant d'acord amb la normativa pressupostària, a temps complet i amb el període de prova corresponent, amb la categoria professional d'assistencial Titulat de Grau Superior (AS-TGS), amb les condicions laborals determinades en el II Conveni Col·lectiu de treball dels hospitals d'aguts, centres d'atenció primària, centres sociosanitaris i centres de salut mental, concertats amb el Servei Català de la Salut

El termini per presentar les sol·licituds i la documentació requerida serà de fins el dia 31 de maig de 2019 a les 14 hores, indicant referència CSM086-19. El lloc de presentació serà el Departament de Persones del Consorci Sanitari del Maresme (Hospital de Mataró, Carretera de Cirera nº 230, 08304 Mataró, planta -2) a l'atenció de la Sra. Paqui Cano. També es pot fer arribar per correu electrònic a l'adreça seleccio.personal(ELIMINAR)@csdm.cat.

Descarregar document (PDF 431,28 Kb)