Patronal CAPSS >

Ofertes de treball

El Consorci Sanitari Integral necessita incorporar un/a metge/essa d'urgències de cirurgia ortopèdica i traumatologia

Centre: Hospital Sant Joan Despí Moisès Broggi i Hospital General de l'Hospitalet del Consorci Sanitari Integral.

Jornada/Horari: Complerta de caràcter irregular per a l'atenció continuada amb planificació anticipada. Guàrdies a urgències (matins, guàrdies de 16,5 hores, i guàrdies de 24 hores)

Contracte: Temporal de durada aproximada d´un any i renovació automàtica fins a convocatòria de plaça indefinida.

Incorporació: Immediata

Es requereix

Titulació

  • Grau universitari de Medicina o equivalent en anteriors sistemes educatius.

Experiència

  • Preferentment, experiència mínima de 2 anys com a Metge/essa d'Urgències al servei de Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia.

Idiomes

  • Català: Nivell C. Els ocupants del lloc que no compleixin aquest requisit, hauran de comprometre's a assolir el nivell requerit en el perfil.

Competències

  • Orientació a l'assoliment, orientació al client, treball en equip, comprensió interpersonal i adquisició, utilització i transmissió de coneixements.

Es valora

  • Formació tècnica relacionada amb el lloc de treball: Patologia esfera músculo-esquelètica general, medicina basada en l'evidència, epidemiologia clínica i estadística aplicades a dades sanitàries, gestió per processos, metodologia de qualitat tècnica-assistencial, ...
  • Formació en el desenvolupament de competències personals relacionades amb el lloc de treball: resolució de conflictes, comunicació, ...
  • Formació complementària relacionada amb el lloc de treball: seguretat del pacient, metodologia LEAN, prevenció de riscos laborals (Equips Primera Intervenció, risc biològic, gestió de residus, ...).
  • Coneixements d'ofimàtica a nivell d'usuari i programa propi del centre (SAP).

Les persones interessades hauran de presentar un currículum vitae a la següent adreça de correu electrònic: seleccio(ELIMINAR)@sanitatintegral.org, indicant a l'assumpte la referència: BET/2019 i el mitjà on han vist l'anunci. Presentació de candidatures fins les 12:00 hs del dia 31.05.2019.

Descarregar document (PDF 56,03 Kb)