Patronal CAPSS >

Ofertes de treball

Institució Sanitària de la província de Barcelona amb activitat concertada amb el Servei Català de la Salut precisa incorporar un/a: Metge/essa especialista en pediatria

Es requereix

Els/Les candidats/es hauran de complir els requisits de Llicenciat/da o Grau en Medicina i Cirurgia i disposar del títol d'especialista en Pediatria (via MIR o homologació).

Es valora

  • Experiència professional acreditada en consultes de pediatria, atenció d'urgències pediàtriques, atenció al nadó a sala de parts, neonatologia, hospitalització pediàtrica i assistència primària pediàtrica
  • Formació contínua complementària
  • Capacitat docent i de recerca
  • Coneixements del programa SAVAC
  • Coneixements de la llengua catalana, tant oral com escrita, adequat a les funcions

S'ofereix

Contracte laboral amb dedicació completa per a la cobertura de suplències en jornada de staff (planta o assistència primària i consultes) més guàrdies del servei de pediatria, incorporació immediata, aplicació Conveni de la Sanitat Concertada.

Les dades dels/les candidats/es seran tractades d'acord amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de Protecció de dades de caràcter personal.

Candidats/es interessats/des: Enviar CV a rrhh(ELIMINAR)@csa.cat, indicant referència Pediatria. Data límit de presentació de candidatures el 30 de juny de 2019.

Descarregar document (PDF 178,17 Kb)